Op de Stadsboerderij Almere oogsten we de pompoen en wortels van deze grond. Tussen de scènes door werd het volgende driegangendiner geserveerd met de groenten van de aangrenzende akkers in de hoofdrol.

We delen hieronder graag onze recepten met jou die we hebben samengesteld, zodat je letterlijk van de grond kan proeven. Veel kookplezier gewenst!

Wortel-gember soep

Bekijk hier het hele recept van de soep of klik op de foto

Pompoenstuk, rode biet & aardappelpuree en mosterdkaviaar

Bekijk hier het hele recept of klik op de foto

Kruidige pompoentaart

Bekijk hier het hele recept of klik op de foto

 

Tijdens onze voorstellingenreeks op de Maatschap van der Bos-Weidenaar in Holwerd keken we uit op aardappelvelden en werkten met venkel en natuurlijke de Hollandse aardappel.

Bekijk hier het recept voor de Aardappel-uiensoep of klik op de foto

Bekijk hier het recept de Hasselback met wortelpuree, gekarameliseerde venkel en mosterdkaviaar

Bekijk hier het recept van het dessert Apple crumble