Kookworkshop 15 sept met groente en kruiden uit de Flevopolder
Hou je van vegetarisch koken en wil je nieuwe smaken creëren met (wilde) nazomer groenten uit de Flevopolder? Dan is deze kookworkshop echt iets voor jou.
Met humor en passie nemen vegetarische chefs Tineke de Lange en Titia Bouwmeester je mee in de wereld van de plantaardige keuken. Je leert nieuwe kooktechnieken waarmee je de smaak van groenten kan intensiveren. Je vergroot je creativiteit en ontdekt nieuwe smaakcombinaties. De workshop sluit af met een gezamenlijke lunch.Je bent welkom in ons gezellige pop-up restaurant in De Stadsboerderij van Almere.
Datum: Zondag 15 september
Tijden: van 10:30 uur tot 14:30 uur
Prijs: €75 p.p. kookworkshop inclusief koffie, thee en lunch met drankjes
Locatie: De Stadsboerderij Almere, Kemphaanpad 14, Almere
Over de koks
De workshop wordt gegeven door enthousiaste en vakkundige vegetarische chef-koks, Titia Bouwmeester en Tineke de Lange, die ook koken bij de voorstelling Grondproeven. Beiden verdiepten zich in de vegetarische en veganistische keuken bij Vip Health and Nutrition in Haarlem.
Naast vegetarisch chef-kok is Titia tevens regisseur van de voorstelling Grondproeven. In deze workshop deelt ze haar kennis over de culinaire mogelijkheden van (wilde) seizoensgroenten.
Tineke de Lange is vegetarisch chef bij Grondproeven en runt haar eigen kookstudio TienKookt in Rotterdam.
Grondproeven vegetarische kookworkshop Almere
5eKwartier | Capaciteit: 15 personen per workshop